Η εταιρεία

ΙΣΤΟΡΙΑ

Από το 2000 και το άνοιγμα του πρώτου X-TREME STORES, στον Πειραιά, μέχρι σήμερα, χιλιάδες άνθρωποι που θέλησαν να βελτιώσουν την υγεία και την καθημερινότητα τους μέσω της άσκησης και της σωστής διατροφής, βρήκαν τον κατάλληλο χώρο. Σε όλη αυτή την πορεία, τα X-TREME STORES, διατηρώντας την Ελληνική, παραδοσιακή ταυτότητά τους κατά 100%, συνεχίζουν να εξελίσσονται.

Πλέον με μία γρήγορη ματιά στο site μας, μπορείς να αναζητήσεις και να επιλέξεις ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα άσκησης και διατροφής, ενώ παράλληλα με μια απλή επίσκεψη σε ένα από τα 56 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, μπορείς να βιώσεις μια ξεχωριστή εμπειρία, μέσα σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, φτιαγμένους για να ανταποκριθούν ακόμα και στην πιο εξειδικευμένη ανάγκη. Ο τεράστιος, ιδιόκτητος πολυχώρος που στεγάζει τις αποθήκες, το τμήμα service και τα γραφεία της εταιρίας στο Κορωπί, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι έχουμε τα πάντα. Άλλωστε μια απλή «βόλτα» στο site μας θα σε πείσει ότι η ποικιλία και η επάρκεια σε προϊόντα δύσκολα μπορεί να βρεθεί αλλού.

ΣΤΟΧΟΣ

Οι πάνω από 180, εργαζόμενοι των X-TREME STORES νιώθουν ότι ανήκουν σε μια μεγάλη οικογένεια που έχει ως κύριο στόχο να βρίσκεται δίπλα σου. Φαντάσου ότι έχεις όχι έναν αλλά πολλούς συναθλητές. Ανθρώπους που θα σε παρακινήσουν, θα σου προτείνουν νέα είδη προπόνησης και διατροφής, θα σου δείξουν νέα πράγματα αλλά και θα μάθουν από σένα.

Κυρίως όμως: θα σε ακούσουν! Ξέχνα την απρόσωπη επικοινωνία.

Τα X-TREME STORES είναι ο Νίκος, ο Γιάννης, ο Δημήτρης, η Μαρία, ο Γιώργος και άλλοι πολλοί που θα κάνουν την πορεία προς το στόχο σου πιο σίγουρη, ασφαλή αλλά και διασκεδαστική.

1+
Employees
1
Stores
1
Warehouses
1
Vehicles

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝIΑ

Ο καλύτερος τρόπος για να βρεις αυτό που χρειάζεσαι είναι η προσωπική επαφή. Μέσω του μεγάλου δικτύου καταστημάτων των X-TREME STORES μπορείς να έρθεις σε άμεση και ζωντανή επικοινωνία για όποιο θέμα σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά υπάρχει η Live Support επικοινωνία, τα social media καθώς και το τηλέφωνο. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σου απαντήσει.

ΠΡΟΣΠΑΘΟYΜΕ ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΟ…

Εμπιστεύεσαι κάποια άλλη εταιρία περισσότερο από τα X-TREME STORES; Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει. Θέλουμε να μάθουμε από σένα. Πες μας τι ακριβώς θα ήθελες να βελτιώσουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο να σε κερδίσουμε.