Όροι χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.xtr.com.cy προβάλει και διαθέτει μέσω του Διαδικτύου τα προϊόντα της εταιρείας «COPACO LTD.» με έδρα στη Σπύρου Κυπριανού 37, Λεμεσός, Τ.Κ. 4154, Κύπρος και Α.Φ.Μ: CY10296222M. Σας συμβουλεύουμε να ενημερωθείτε για τους όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της COPACO LTD. που βρίσκεται στη διεύθυνση www.xtr.com.cy.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην άνω ιστοσελίδα www.xtr.com.cy συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.


1. Όροι

Η COPACO LTD. διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει στις αναγκαίες τροποποιήσεις μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και το γενικότερο συναλλακτικό περιβάλλον. Η COPACO LTD. είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει τους χρήστες για τις τροποποιήσεις αυτές καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

2. Περιορισμός ευθύνης

Η COPACO LTD. ευθύνεται μόνο για δόλο και αμέλεια σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση προϊόντων που έχουν παραγγελθεί και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του διαδικτυακού τόπου της. Η COPACO LTD. δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών και ενδιαφερομένων περί της μη διαθεσιμότητάς τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της COPACO LTD. δεν ευθύνεται για τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες κατά τη διάρκεια της περιήγησης στο διαδικτυακό τόπο της εταιρίας και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του διαδικτυακού τόπου. Επίσης η COPACO LTD. ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και, ιδιαίτερα, μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

3. Πνευματική ιδιοκτησία

Η ιστοσελίδα www.xtr.com.cy είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της COPACO LTD.. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που αναρτάται από την COPACO LTD., συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της COPACO LTD. και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του κυπριακού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την COPACO LTD. ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της COPACO LTD. ή/και του www.xtr.com.cy ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους Κυπριακούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταφόρτωση, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της COPACO LTD. ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στις ιστοσελίδες www.xtr.com.cy δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

4. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.xtr.com.cy αποδέχονται εκ των προτέρων ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της COPACO LTD. για κοινοποίηση, δημοσίευση, αποστολή με email ή διάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί δημόσια ή ιδιωτικά προς τρίτους και σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές ενδοεταιρικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται με οποιαδήποτε συμφωνία εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα ή/και μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει κακόβουλους ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κωδικούς, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τον απότομο τερματισμό, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή πρόκληση κακής λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβιάζει την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

5. Εξασφάλιση του Απορρήτου των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε πρωτόκολλο κρυπτογράφησης.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση: Η πρόσβαση στα συστήματα της COPACO LTD. (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Αυτόματη Αποσύνδεση: Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών σας, εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα εντός του ιστότοπου για 30 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το χώρο μελών του ηλεκτρονικού καταστήματος της COPACO LTD..

Κρυπτογράφηση: Από την αρχή της περιήγησής σας, το σύστημα της COPACO LTD. αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας τον ίδιο κλειδάριθμο (που καθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Σε όποιο σημείο του ιστότοπου και σε όποια στιγμή της περιήγησής σας εισάγετε προσωπικά δεδομένα (προσωπικός απόρρητος κωδικός, διευθύνσεις κατοικίας, τηλέφωνα, αριθμός πιστωτικής κάρτας κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση.

Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κατά την παραγγελία, και εφόσον ο χρήστης/πελάτης έχει συνδεθεί με το username και το προσωπικό του κωδικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα της COPACO LTD., όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της COPACO LTD. κρυπτογραφείται. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, το πρόγραμμα περιήγησής σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

6. Πληροφορίες προϊόντων

Η COPACO LTD. δεσμεύεται ως προς την πλήρη και έγκυρη καταγραφή των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.xtr.com.cy, τόσο όσον αφορά στην ύπαρξη και καταγραφή των βασικότερων ποιοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν στις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της COPACO LTD., υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

7. Είσοδος στο διαδικτυακό κατάστημα

Προκειμένου να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία στο www.xtr.com.cy θα πρέπει να εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμπληρώνοντας κάποια υποχρεωτικά πεδία στη φόρμα εγγραφής. Τα πεδία αυτά είναι: Ονοματεπώνυμο / Διεύθυνση / Πόλη / Περιοχή / ΤΚ / Τηλέφωνο / email . Για την αποθήκευση των στοιχείων σας για μελλοντική χρήση θα χρειαστεί να επιλέξετε έναν Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password).

Για να μην γίνεται η ταυτοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων, σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (email) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει την απόλυτη και ελεύθερη πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ενημέρωση της εταιρείας μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της COPACO LTD. δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη μη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

8. Αγορά Προϊόντων

Η COPACO LTD. και οι εργαζόμενοί της κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ο πελάτης να απολαμβάνει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των αγορών, σας καλούμε, εφόσον διαπιστώσετε κάποια (ανακολουθία μεταξύ της τιμής ενός προϊόντος και της αγοραίας αξίας του), και πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του, να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 25737441 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτόματα προσωπικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Τα συμπληρώματα αγωνιστικής διατροφής απευθύνονται αυστηρά σε άτομα άνω των 18 ετών.

9. Τρόποι Πληρωμής

 • Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα της COPACO LTD. δέχεται όλους τους τύπους καρτών VISA και MasterCard.
 • Αντικαταβολή με Courier: Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφοράς με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.
 • Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο πλησιέστερο κατάστημα της COPACO LTD. με την επιγραφή X-TREME STORES.
 • Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από ένα από τα καταστήματα της COPACO LTD με την επιγραφή X-TREME STORES.
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: 

Copaco Ltd.
Bank of Cyprus
IBAN: CY45 0020 0195 0000 3570 1071 1229
SWIFT: BCYPCY2N

 

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο [email protected].  Παρακαλούμε να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας σας στην αιτιολογία κατάθεσης. Με τη λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Αγορά με Δόσεις: Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα με δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας ή με πιστωτική κάρτα σε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα με την επιγραφή X-Treme Stores.

10. Έξοδα Αποστολής

Παραλαβή Εμπορευμάτων: Σε οποιοδήποτε κατάστημα X-Τreme Stores επιθυμείτε με βάση την επιλογή σας κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Παράδοση: Σε 1-3 εργάσιμες το αργότερο.

Κόστος παράδοσης: 0 €

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

α) Με Γενική Ταχυδρομική
Οι παραγγελίες με μέγιστο βάρος έως 12kg μπορούν να αποσταλούν με Γενική Ταχυδρομική σε όλες τις περιοχές της Κύπρου με δυνατότητα αντικαταβολής. Τα έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες είναι 3,00€. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της αποστολής σας πληκτρολογώντας τον αριθμό αποδεικτικού στο link της Γενικής ταχυδρομικής, https://www.taxydromiki.com/ στο πεδίο αναζήτηση αποστολής.

β) Με ACS Courier
Οι παραγγελίες με μέγιστο βάρος έως 12kg μπορούν να αποσταλούν με ACS Courier σε όλες τις περιοχές της Κύπρου με δυνατότητα αντικαταβολής. Τα έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες είναι 3,50€. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της αποστολής σας πληκτρολογώντας τον αριθμό αποδεικτικού στο link της ACS Courier, https://cyp.acscourier.net/ στο πεδίο αναζήτηση αποστολής.

γ) Με ίδια μέσα
Για παραγγελίες οργάνων γυμναστικής εντός πόλεων όπου λειτουργούν καταστήματα X-treme Stores, η παράδοση μπορεί να γίνει με ίδια οχήματα της εταιρείας μας σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης από τον εκάστοτε υπεύθυνο του τμήματος παραδόσεων. Ισχύει και η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας με μετρητά ή κάρτα στους μεταφορείς κατά την παράδοση. Το κόστος της παράδοσης είναι 30€, ενώ για παραγγελίες άνω των 200€ η παράδοση είναι δωρεάν. Για την παράδοση σε όροφο πάνω από τον 1ο θα χρειαστεί ανυψωτικό με επιπλέον επιβάρυνση από 50€ έως 80€.

δ) Με AKIS Express
Δυνατότητα παράδοσης σε όλη την Κύπρο με την εταιρεία AKIS Express. Το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 25€.

11. Ακύρωση Παραγγελιών

Η COPACO LTD. σας δίνει το δικαίωμα για ακύρωση της παραγγελίας στις κάτωθι περιπτώσεις:

 • Οποιαδήποτε στιγμή πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μπορείτε να πάτε στο καλάθι σας και να αφαιρέσετε τα προϊόντα πατώντας το κουμπί «αφαίρεση».
 • Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και πριν την αποστολή της, μπορείτε να καλέσετε στο 25737441 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
 • Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 25737441 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του διαδικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

12. Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την καταβολή του τιμήματος εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 • επικοινωνήστε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.
 • καλέστε στο 25737441 σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 20 ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρησης εντός 14 ημερών.

Σύμφωνα με το άρθρο 15(ε) του νόμου 133 (Ι)/2013, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

13. Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
 • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

14. Ενημερωτικά e-mail

NEWSLETTERS

Η COPACO LTD. ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά newsletter. Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της COPACO LTD., έχετε την δυνατότητα τροποποίησης των προτιμήσεων σας στο προφίλ του λογαριασμού σας. Αν δεν έχετε λογαριασμό τότε μπορείτε να απεγράφητε με την επιλογή «Unsubscribe» σε οποιοδήποτε ενημερωτικό email ή μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του ιστότοπου www.xtr.com.cy. Η ενημέρωση από την COPACO LTD. γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε.

 

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ.

Σε περίπτωση που έχετε κάνει παραγγελία στην COPACO LTD. από τον ιστότοπο www.xtr.com.cy, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (email) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων αποτελεί προϋπόθεση για τη σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα email αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη τη διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωσή σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά email, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

15. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την εγγραφή σας στις σελίδες του www.xtr.com.cy θα σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) για να είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε και να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες και αποστολές των προϊόντων σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.xtr.com.cy τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Απαγορεύεται ρητώς η πρόσβαση τρίτων προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα, ενώ οι επιτετραμμένοι εργαζόμενοι της COPACO LTD. που έχουν την αντίστοιχη πρόσβαση είναι συγκεκριμένοι. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας. Κάθε χρήστης διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα και σε χρονική στιγμή που θα επιλέξει ο ίδιος, να ενημερώσει ή να εκφράσει κάποια αντίρρηση στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την αποθήκευση, διατήρηση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων στην «Πολιτική Απορρήτου» που θα βρείτε εδώ: https://www.xtr.com.cy/el/cookies.html

Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή
Ρυθμίσεις Cookies