Ζώνη εφίδρωσης Ενισχυμένη 1000 x 250 x 4.3 mm (X-FIT)

  • Ενισχυμένη ζώνη εφίδρωσης
  • Βοηθάει στην απώλεια λίπους και περιττών υγρών
  • Ενισχύει και προστατεύει τη μέση
ΚΩΔΙΚΟΣ
03-003-736
10.20 
Άμεση διαθεσιμότητα
Διαθεσιμότητα
03-003-736
+

H ενισχυμένη ζώνη εφίδρωσης έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τους κάτω μύες της πλάτης και την κοιλιά από την καταπόνηση και την κούραση κατά τη διάρκεια της προπόνησης.  Παρέχει ευρύ κάλυμμα για το στομάχι για τέλεια εφαρμογή, καλύτερη υποστήριξη και βελτιωμένη άνεση.  Η αυξημένη θερμότητα του σώματος σας βοηθά να αφαιρέσετε το υπερβολικό βάρος του ιδρώτα κατά τη διάρκεια της άσκησης, ενώ το ελαφρύ υλικό αποτρέπει την αφυδάτωση.

ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Η νέα ενισχυμένη ζώνη εφίδρωσης  παρέχει στήριξη στους μυς της πλάτης και της κοιλιάς, χτίζοντας έναν ισχυρό πυρήνα που προσφέρει καλύτερη ισορροπία και στάση.

ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ Αυξήστε  το μεταβολισμό σας και χάστε τα τελευταία νερά  στην κοιλιά. Η νέα ενισχυμένη ζώνη εφίδρωσης έχει σχεδιαστεί με ειδική τεχνική για να διατηρεί τη βέλτιστη θερμοκρασία του σώματος στην κοιλιακή περιοχή - βοηθώντας στην απώλεια λίπους και τη βελτιωμένη καύση θερμίδων κατά τη διάρκεια της άσκησης; Είναι φτιαγμένη από ειδικό υλικό νεοπρέν διασφαλίζοντας την πρόληψη της δημιουργίας βακτηρίων και την εξάλειψη των ανεπιθύμητων οσμών, κάτι συνηθισμένο σε ζώνες χαμηλότερης ποιότητας.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική