Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Instant BCAA 400g (Warriorlab)

  • Αυξάνει την πρωτεϊνοσύνθεση
  • Επιταχύνει την αποθεραπεία
  • Αυξάνει την καθαρή μυϊκή μάζα
  • 100% φυτικής προέλευεσης
  • Κατάλληλο για vegan διατροφή
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-136-120-01
34.90 
01-136-120-01
+

Τι είναι;

H νέα φόρμουλα αμινοξέων της WarriorLab, INSTANT BCAA είναι ένας συνδυασμός των απαραίτητων αμινοξέων (Λευκίνη, Ισολευκίνη, Βαλίνη), τα οποία έχουν υποστεί μια ειδική επεξεργασία ώστε να βελτιωθεί η ανάμιξη αλλά κυρίως η απορρόφησή τους από το μυϊκό σύστημα, προσθέτοντας παράλληλα υπέροχες γεύσεις για να γίνουν πιο φιλικά στην λήψη τους.

Τι περιέχει;
Περιέχει τα τρία βασικά αμινοξέα στην ιδανική (με βάση τις περισσότερες κλινικές έρευνες) αναλογία 2:1:1.  Τα INSTANT BCAA της WarriorLab προέρχονται από 100% φυτική πηγή (καλαμπόκι) και ως εκ τούτου είναι ιδανική πηγή αμινοξέων για άτομα που ακολουθούν έναν vegetarian ή vegan τρόπο διατροφής.

Τι θα νιώσω;
Τα BCAA είναι αυτά που διασπώνται ταχύτατα από το πρώτο λεπτό της προπόνησης. Αυτό έχει σαν συνέπεια την μειωμένη απόδοση και μυϊκή αντοχή αλλά και βραδύτερο ρυθμό αποκατάστασης.  Η λήψη του INSTANT BCAA πριν την προπόνηση προφυλάσσει τους μυς από τον καταβολισμό, που σημαίνει περισσότερη δύναμη και αντοχή αλλά και πιο ολοκληρωμένη αποκατάσταση.

Γιατί να το αγοράσω;
Τα bcaa αμινοξέα είναι τα πιο βασικά αμινοξέα που δεν συνθέτονται στο σώμα και μπορούν να ληφθούν μόνο από τη διατροφή μας. Οι αθλητές υψηλού επιπέδου γνωρίζουν καλά ότι τα bcaa αυξάνουν την πρωτεϊνοσύνθεση μέσα στους μυς και επιταχύνουν την μυϊκή ανάρρωση, αυξάνουν την καθαρή μυϊκή μάζα, την αντοχή και τη δύναμη.

Με τι συνδυάζεται;
Ο ιδανικός συνδυασμός είναι η L-Glutamine της WarriorLab αφού αυτά τα δύο μαζί καλύπτουν τις ανάγκες του 80% των σκελετικών μυών.

Mango Flavour


 

Λαμβάνετε 6γρ την ημέρα σε νερό, 30 λεπτά πριν την άσκηση.

 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική