Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Diet Whey 1000g (NLS)

  • Καθαρή πρωτεΐνη ορού γάλακτος
  • Με προσθήκη λιποτροπικών στοιχείων
  • Γάλα Αγελάδων Ελευθέρας Βοσκής
  • Ιδανική για απώλεια βάρους
  • Υπέροχες γεύσεις
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-182-008-03
38.90 
01-182-008-03
+

Κατά τη διάρκεια της δίαιτας, η υποστήριξη του οργανισμού από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες είναι απαραίτητη. Χωρίς τις απαραίτητες πρωτεΐνες στον οργανισμό μας, τα περισσότερα κιλά που χάνουμε με αυτήν την προσπάθεια προέρχονται κυρίως από μυϊκό ιστό και λιγότερο από λίπος.

Το αποτέλεσμα που συνεπάγεται από αυτό το λάθος είναι χαλάρωση, αδυναμία, βουλιμία και άμεση επαναπόκτηση του βάρους που χάσαμε μόλις επανέλθουμε σε κανονικές συνθήκες διατροφής.

Το NLS Diet Whey εμπεριέχει όλες τις απαραίτητες πρωτεΐνες που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της δίαιτας έτσι ώστε να έχετε ένα πιο σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα. Εκτός από πρωτεΐνες περιέχει και 10 ενεργά συστατικά που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό και ανεβάζουν τα επίπεδα ενέργειας. Βοηθάει έτσι τον οργανισμό να ανταπεξέλθει σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και δίαιτας οδηγώντας σε ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

1) Πρωινό γεύμα: 1 δοσομετρητής (35γρ) σε 150-200ml νερό ή γάλα. 2) Μετά την προπόνηση: 11/2 δοσομετρητής (52,5γρ) σε 200-250ml νερό αμέσως μετά την προπόνηση. Αναμειγνύουμε σωστά σε σέικερ και λαμβάνουμε αμέσως.

 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική